Čavkunović BAU - Usluge

Usluge dostave

cavkunovic dostava

Čavkunović BAU svojim kupcima pruža uslugu dostave kupljenog materijala na kućnu adresu. Brza, efikasna usluga dostave samo je jedna od usluga kompanije Čavkunović BAU. Robu isporučujemo sljedeći dan nakon kupnje po principu "Donesi mi na vrata". U slučaju problematičnog istovara robe, tj. ukoliko se radi o istovaru na višim etažama, u tom slučaju Čavkunović BAU angažira kran, kako bi kupci ostali zadovoljni.

Roba se kupcima dostavlja od određenog iznosa kupljene robe.

Potrošački robni krediti

Čavkunović BAU ima potpisan ugovor sa Sperbank i Raiffeisen bank, te omogućuje svojim kupcima kupovinu na rate. Za kuhinje, ormare, plakare i sav ostali namještaj po Vašim mjerama, potrošački robni krediti od 200 KM do 5000 KM sa 0% kamatnom stopom. Rok otplate: Kratkoročni od 3-12 mjeseci, Dugoročni od 13-36 mjeseci. NAKNADA ZA OBRADU KREDITA 0%.

Montaža kupljene robe

Čavkunović BAU će se rado pobrinuti da kupcima obezbjedi kvalitetnu uslugu montaže i instalacije kupljenih proizvoda. Pored usluga montaže, naše stručno osoblje pružit će Vam kompletnu servisnu podršku za održavanje, instalaciju ili renoviranje. Ukoliko trebate savjetovanje, naš tim za Konsalting usluge pružit će Vam jednistveno i efikasno rješenje.

Montaža kupljene robe odnosi se samo na robu iz proizvodnje tj. kuhinje, plakari, ormari i sl.

Mjenjačnica

Čavkunović BAU u svrhu što kvalitetnije i potpunije usluge uveo je mjenjačnicu po zahtjevu kupaca/klijenata koji su imali potrebu za usluge mjenjačnice.

Na ovaj način, mnogobrojni kupci/klijenti će biti u prilici da u kratkom roku zamijene novac i uživaju u kupovini i ponudi koju nude naši prodajni centri. Veliki broj zadovoljnih klijenata garancija je kvalitete naših usluga. Obratite nam se sa punim povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu našeg poslovanja!

Mjenjačnica posluje u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju Federacije BiH, Zakonu o Centralnoj banci BiH i odlukom o uslovima i načinu poslovanja mjenjačnica koju je usvojila Vlada FBiH i Ministarstvo finansija FBiH.

Čavkunović BAU vrši povrat PDV-a na licu mjesta za kupce koji nisu državljani BiH.

Toniranje boja

cavkunovic toniranje boja

Ručno toniranje boje kolor pigmentima prilično je mukotrpan posao koji u najvećem broju slučajeva rezultira neželjenom nijansom. Problem se ponavlja kada vam zatreba malo boje iste nijanse za popravak zida nakon naknadnih radova, prikrivanje zaprljanosti zida i slično.

Da biste izbjegli mukotrpan i neizvjestan posao ručnog toniranja boje, nudimo vam mogućnost kompjuterskog miješanja i toniranja boje u nijansu po vašoj želji. Na raspolaganju vam je ton karta sa cijelom lepezom najrazličitijih nijansi svih boja, ukupno više od 1000 nijansi.

Baze i pigmenti za dobivanje željene nijanse su visoke kvalitete i perive. Uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja zasigurno ćete pronaći nijansu upravo po Vašoj želji.

Kantiranje i rezanje iverice

cavkunovic kantiranje i rezanje iverice

Naše dugogodišnje iskustvo kada je u pitanju obrada drveta i kantiranje daje nam mogućnost da našim klijentima ponudimo odlične uslove i olakšice što su prepoznali mnogi majstori, stolari, arhitekte... Čavkunović BAU prodajni centar opremljen je mašinom velikog dnevnog kapaciteta, kantaricom visoke kvalitete kantiranja, te ručnim raskrajačem za male i transportne rezove. Visoka kvaliteta usluge i opreme omogućava da sve vaše zahtjeve kao stolara i majstora, obavite što efikasnije, bolje i brže. Važno je napomenuti da naše usluge i povlastice koje nudimo stolarima i kupcima ne važe samo za područje USK kantona, gdje se naše poslovnice nalaze, već za cijelo područje BiH.

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner i radite u domenu enterijera, možete nas kontaktirati jer i za vas imamo odlične mogućnosti saradnje. Na iskrojene ploče, prema Vašoj želji i potrebama, vršimo kvalitetno ljepljenje rubnih traka iz naše široke lepeze rubnih traka i to od PVC, furnir traka do ABS traka.

Ostale usluge

- Plaćanje na rate,
- zamjena robe,
- savjetovanje,
- servisiranje i garancija.