Čavkunović BAU - O nama

Ove godine navršava se 25 godina postojanja privatnog preduzeća "Čavkunović" Bihać. U vremenu osnivanja 1989. godine, Društvo je imalo 5 zaposlenih. Od tada je prošlo dosta vremena u kojem su se desile mnoge transformacije.

Za kratak vremenski period Društvo ostvaruje zavidne rezultate, te na nivou Federacije BiH u ukupnom prihodu zauzima 21. mjesto, u neto dobiti 11. mjesto, a po broju zaposlenih 55. mjesto. U Unsko-sanskom kantonu u ukupnom prihodu i neto dobiti zauzima 1. mjesto, a 6. mjesto po broju zaposlenih.

Firma "Čavkunović" potpunu transformaciju doživljava 2013. godine kada nastaju tri nova Društva sa zajedničkim prefiksom "Čavkunović".

Naše Društvo "ČAVKUNOVIĆ-BAU" u novom ambijentu nastavlja raniju djelatnost prometa u graditeljstvu (lanac bau centara po konceptu Bauhaus-a) u Bihaću, Ključu, Velikoj Kladuši i Cazinu, te ugostiteljskim uslugama sa dva restorana, jednim u centru grada, a drugim u sklopu Bau-Centra Bihać.

cavkunovic bau centri
cavkunovic namjestaj po mjeri
cavkunovic restorani
cavkunovic motel korzo

U 2013. godini pokrenuli smo proizvodnju Namještaja po mjeri i svih stolarskih usluga, te na samom početku ostvarujemo značajne rezultate.

2017. godine u našem objektu u centru grada iznad restorana "Sofra" otvorili smo i 6 modernih, luksuzno opremljenih apartmana za naše goste.

"Čavkunović-BAU" ide dalje s novim investicijama. Otvaramo nova radna mjesta, a izašli smo i van granica BiH.

Garancija budućeg uspjeha je u mladom, visoko obrazovanom menadžmentu educiranom za poslovnu djelatnost, kao i bivšem direktoru koji je u novoj organizaciji savjetnik firme "Čavkunović BAU".

Uprava "Čavkunović-BAU"